Online Personal Training
arrow_drop_up arrow_drop_down

Het Sunshine traject

Baal je van jezelf als je jezelf in de spiegel aankijkt?  

Wil jij je lichaam niet langer meer verhullen?


Ben je klaar met het zoveelste dieet waarbij je continu honger hebt en geen resultaat boekt voor langere termijn?


Wil jij je weer fijn voelen in je kleding, de regie over je eigen leven terug pakken?


Wil jij jezelf weer op nr. 1 zetten waardoor je een ander meer kan geven?


Leer keuzes maken die goed voor je zijn en mocht het wat minder gaan leren de draad gelijk weer op te pakken. Leer hoe je patronen kan doorbreken en nieuwe patronen kan aanleren die bijdragen aan een fit en krachtig persoon.


Wil je graag met bovenstaande punten geholpen worden, ik ben er voor je!


Just do it is the key naar succes. 

Sunshine Anne aan het woord

Sunshine Anne aan het woord

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!

Wij hebben een gezamelijke missie!

Mijn vrouwen zijn ambitieus

Wij hebben een gezamelijke missie! Jou weer laten stralen, je enegieker laten voelen dan ooit te voren en het liefst met een behoorlijke dosis aan zelfvertrouwen. 


Ik wil van jouw een Sunshine maken, dit is hoe ik de vrouwen die ik begeleid noem. 


En op dit moment als je dit aan het lezen bent voel jij je totaal nog niet zo als hierboven omschreven staat. Mooi, dan ben je op het goede adres. Ik ga er voor je zijn!


Ik wil dat je je heerlijk voelt in je kleding, je lichaam durft te tonen, ook in je nieuwe bikini die je tijdens dit traject voor jezelf waarschijnlijk gaat kopen (-:

Dat ene jurkje wat je nu eke dag aanstaart in de kast mag weer worden aangetrokken!


Een leven zonder eetbuieën, je eigen keuzes kunnen maken qua voeding omdat je snapt hoe voeding echt werkt. En wauw, je kan gewoon blijven genieten van je stuk chocolade, het uiteten gaan waar jij zo van kan genieten zonder je schuldig te voelen.


En vooral, je nieuwe lichaam kunnen blijven behouden en je geen terugval krijgt. Dit is waarvoor we gaan, dit is ons gezamelijke missie en ik kan niet wachten jou te leren kennen!


Met training, voeding en mindset ga ik jou begeiden naar jou persoonlijke doelen toe. 


De begeleiding naar jouw fijne lichaam kan zowel op afstand, in een online coachingsvariant, als fysieke 1-op-1 begeleiding.

 

Tijdens ons intakegesprek gaan we samen bekijken vorm van coaching het beste bij jou past, online of ook met fysieke trainingen erbij.

Hoe ziet de coaching eruit? 

Persoonlijk

De schema's worden persoonlijk gemaakt voor jou! Op jouw niveau ,doelen en specifieke wensen. Alle schema's zijn gemaakt op evedence bases en voorzien van gegarandeerd resultaat. 

Wekelijke check-ins

Elke week heb je mininaal één contactmoment met Paula of één van haar coaches. Tijdens dit moment bespreek je de afgelopen week en nieuwe doelen voor de aankomende week. 

Gedragsondersteuning

Je doel behalen zit vooral in gedrag en patronen. Ook hiervoor krijg je handige tools aangereikt hoe je met mentale struggles kan omgaan. 

Wetenschappelijk onderbouwde schema's

Het voordeel van een online coach is dat zij snel bereikbaar is. Dringende vraag, een moeilijk moment of het delen van een succes. Stuur een Messenger bericht en je krijgt antwoord zodat jij weer verder kan!

Ondersteuning via Facebook Messenger

Het voordeel van een online coach is dat zij snel bereikbaar is. Dringende vraag, een moeilijk moment of het delen van een succes. Stuur een Messenger bericht en je krijgt antwoord zodat jij weer verder kan!

BONUS!!!!

Wanneer je nu besluit om coaching te gaan volgen bij Paula dan ontvang je een uitgebreide videoserie met inhoudelijke kennis over voeding, training en vooral mindset die ervoor gaan zorgen dat je alles uit de begeleiding gaat halen!


Sunshine Joyce aan het woord

"Na jaren van aanmodderen met eten en sporten, was daar voor mij het antwoord; Paula den Blanken. Haar kennis op gebied van voeding en training, in combinatie met haar aanstekelijke enthousiasme en vooral oprechtheid, maken dat je doel ineens wel haalbaar wordt. Je gaat erin geloven, sterker nog, het is niet meer de vraag of je doel behaalt, maar wanneer? 


Paula onderscheidt zich voor mij van de vele andere coaches die er zijn op dit gebied. Met als resultaat dat ik, die al zo vaak met dit bijltje heb gehakt, nu wekelijks progressie heb, de kilo's echt smelten en het vertrouwen heb dat ik kom waar ik wil zijn!! Het is gewoon zonde dat ik dit niet eerder wist".  

Daisy Claassen

Het Sunshine traject is voor vrouwen uit Nederland en Begië die graag begeleiding willen met het behalen van haar doelen.

Om jou doelen, wensen en mogelijkheden te bepalen hebben we een telefonisch intake gesprek. Hierin bespreken we waar je op dit moment tegenaan loopt en bijvoorbeeld ook hoe lang ik denk nodig te hebben om jou doel te bereiken.

Ook bespreken we welke vorm van coaching het beste bij je past en wat mogelijk is. Online coaching op voeding, training en mindset of vind je het hiernaast ook prettig om fysiek één op één begeleid te worden.

Welke vorm we ook kiezen, veel contact is de key voor succes, we doen dit samen! Heb je een vraag, wil je wat checken, een succes delen, hoe klein deze ook is of heb je een moeilijk moment, nogmaals, ik ben er voor JOU.

Het Sunshine traject is een traject van 6 of 12 maanden.

Waarom zou je voor mij als coach gaan? 

Aandacht

Ik heb een limiet aan het aantal vrouwen dat mijn team begeleid omdat ik ervoor gekozen heb om continue aandacht te kunnen waarborgen en geen massaproduct wil worden. 

Mindset

Naar je droomfysiek werken gaat veel verder dan trainen en eten, veelal start de echte transformatie als de mindset juist is. Ik geef veel waarde aan de vraag waarom doe je wat je doet. Het meeste halen uit je leven, dat is waar ik graag een grondleggen van ben. 

Jouw stralende lach is mijn specialiteit 

Door middel van evidence-based krachttraining, persoonlijke en onderbouwde voedingsrichtlijnen, no-nonsense mentale coaching en praktische tools help ik gedreven vrouwen een lifestyle met meer balans én meer resultaat te creëren. Mijn doel is om weer die stralende lach op je gezicht te brengen wanneer je jezelf in de spiegel bekijkt omdat je trots bent op wat je ziet en bereikt hebt. 

Ervaring

Ik heb veel ervaring met het coachen van vrouwen, zowel naar haar droomfysiek toe als mentaal. Sterker nog ik heb mij volledig gespecialisceerd in vrouwen en begeleid geen mannen. De laatste jaren heb ik opleidingen in binnen- en buitenland gevolgt voor specifeke doelgroep voor vrouwen omdat deze benadering en werking enorm verschilt dan die van de man. Ook mijn coaches die hebben allemaal opleidingen gevolgd voor voeding, training en het begeleiden van vrouwen. 

Be your own Sunshine!

Ik wil graag een Sunshine worden en weer stralen!

Recensies

Paula is voor mij echt een cadeautje. Cadeautje aan mezelf. Al in week 1 heb ik hardop gezegd, waar was je al die tijd? En met al die tijd bedoel ik vooral de tijd dat ik aan het aanklooien was. Aanklooien, niet eens zozeer met sporten, maar zeker wel met voeding. Balans zoeken in de uitersten, van jezelf alles ontzeggen, naar jezelf alles gunnen, met alle gevolgen van dien. En er niet gelukkiger op worden, je 'faalt' immers elke keer. Tenminste zo voelt het. Kortom een verstoorde relatie met betrekking tot eten, niet-eten.


Voor mij lag de frustratie vooral bij het stukje dat het voor vele een opgaaf kan zijn om regelmatig te sporten. Voor mij niet, ik vind sporten leuk, en sport al heel lang gemiddeld 5 x in de week. In theorie had ik allang het lijf kunnen hebben die bij het beeld van 5x in de week sporten past. De praktijk liep anders.


Ik heb een paar jaar geleden Personal Body Plan gedaan. Prima concept, niks mis mee, zelfde principe als Paula aanbiedt. En zo zijn er vele die zich op de ( online) coaching markt aanbieden. Met (voor mij) een groot verschil. Paula onderscheidt zich van de anderen.


Je hebt een doel; een bepaald fysiek, een bepaald gewicht....Misschien overbodig om te noemen, maar de enige die dat doel, of droomfysiek gaat behalen ben jijzelf. Kunnen er nog 10 Paula's online meekijken, jij maakt zelf de keus of je het gaat behalen. Paula biedt je de tools aan, de tools die op maat gemaakt zijn. En vanaf dan is het 'simpel', just do it. Klinkt zo simpel, maar als het zo simpel was, waarom was ik met PersonalBodyPlan dan al niet geslaagd?


Omdat Paula mij erin laat geloven, jij kan dit. Ik ga je helpen, we doen dit 'samen'. Je doel concreet maken, en zelfs met een datum komen waarop je doel gerealiseerd kan zijn. owwkee, now we're talking! Gewoon een datum hebben. Als jij de tools gebruikt die ik je aanreik, dan weet je, op die datum kan je eindstreep zijn. Paula is oprecht betrokken, en dat maakt ook dat ik, naast mezelf, ook haar niet wil "teleurstellen". Tussen aanhalingsteken, want er bestaat geen falen of teleurstelling, ook die les leer je.


En die tools gaan verder dan een trainingsschema, en macro berekening. Het is een complete (video) training uitleg, motiverende blogs, of gewoon een simpele quote die je aan het denken zet of waar je om moet glimlachen. Maar ook, bijvoorbeeld de opdracht om elke dag minimaal 10,000 stappen te maken. En wanneer ik daarop reageer, oh dat haal ik makkelijk, antwoordt Paula; ok fijn, ik zie je screenshotjes graag via de app. Dat maakte wel dat ik in het begin, toch nog even moest wachten met mijn huispak aantrekken, en toch mijn schoenen moest aandoen, om een doelloos rondje rond het huis te lopen, want, me and my big mouth...


Inmiddels is het wandelen helemaal geïntegreerd en mijn dagelijkse routine, en word je er heel handig in. Zo handig, dat ik overdrijf met mijn stappen, en Paula dan ook aangeeft, 10.000 is genoeg voor nu. Ga liever wat eerder naar bed.


Lang verhaal kort, sinds ik met Paula in zee ben gegaan boek ik progressie! En het mooie is, ik eet meer dan ik voorheen deed. Dat was eng, maar hee, ook dat is 1 van de tools. En als ik het zo goed zelf kon, dan was ik niet op dit punt. 


Dus overgeven, en vertrouwen. En dan is het daar, de progressie, de resultaten. Hoppa. Begint met kleding die lekkerder zit, riemen waar gaatjes bij moeten, mensen die het gaat opvallen. Maar vooral het gevoel wat het jezelf geeft. Het werkt op zoveel vlakken door. Meer energie, mentaal zoveel sterker. Meer motivatie heb je niet nodig... Heb ik mijn doel al behaald? Nee, ik heb zeker nog even te gaan, ga ik mijn doel halen? Een dikke ja!


Ik weet zeker dat er zoveel dames zijn die in mijn schuitje zitten, investeer in jezelf, gun jezelf Paula, het is het zo waard.

Daisy Claassen

3 maanden geleden heb ik Paula benaderd omdat ik maar geen progressie meer boekte (na al 20 kg te zijn afgevallen). Ik dacht die laatste paar kilo's doe ik wel even, maar niets bleek minder waar te zijn. En zonder Paula’s steun en advies, was mij dit nog steeds niet gelukt.


Ik begon aan het schema van voeding en sporten en had vrijwel dagelijks even contact met Paula. Dit alleen al was een super ondersteuning, ik kon met alle vragen bij haar terecht en kreeg binnen no time uitgebreid antwoord. 

Maar pas na een tijdje kwam bij mij het besef dat bij mij het grootste probleem lag bij de welbekende cravings en hoe hiermee om te gaan. 


Toen ik dit met Paula deelde, stelde zij meteen een video call voor om een plan van aanpak op te stellen. Heel erg fijn en persoonlijk; het gaf mij echt een goed gevoel dat er iemand zo betrokken was en meedacht en dit ontzettend helder overbracht zonder eromheen te draaien.


Alle tips en aanmoedigingen hebben mij enorm geholpen, ik voel mij echt een ander mens, en het gevoel dat ik eindelijk weer de juiste mindset heb, voelt alleen al zo sterk en bevrijdend! Ik ben er nog niet maar ik neem al het advies mee in mijn verdere proces. En weet ook dat ik altijd weer bij Paula kan aankloppen voor verdere begeleiding :-) 


Paula, onwijs bedankt, het was echt heel fijn om jouw hulp en steun te krijgen de afgelopen weken, het heeft mij ontzettend geholpen!!! Een eeuwig dankbare klant hier :-)

Esther Roth

Hey Paula


Hier antwoord op uw vragen: 


Ik vind het vooral SUPER leerrijk.. Hoe trainen werkt, hoe voeding op je lichaam werkt, slaap, stress, water.. alles! Heb al immens veel bijgeleerd!


Is het zoals ik het verwachtte? Ja zeker, ik dacht alleen wel in het begin voor ik al uw info had ontvangen, dat ik super weinig zou gaan eten en veel zou trainen.. maar er is nog geen dag geweest dat ik honger heb gehad... Wat dus super is om het vol te houden! Toppie! 


Is er iets wat ontbreekt? Naar mijn gevoel zeker niet. Ik krijg voldoende feedback en info of als ik met vragen zit worden die ook meteen beantwoord! Ook de sunshine groep vind ik heel motiverend omdat je weet dat meerdere mensen dit traject doen en willen voltooien! Super. 


De grootste verandering die ik heb doormaakt tot hiertoe is: het trainen... ik dacht voor dit traject dat ik goed bezig was in de fitness.. Helemaal NIET dus! Qua voeding valt het best mee, ik at al vrij gezond behalve het snoepen (een hele pak koeken of chocolade) en het veel eten van koolhydraten (ik hou van brood en pasta) Ik moet wel zeggen dat ik het niet ‘mis’? 


Ik zoek leuke of gezondere alternatieve producten waardoor ik ook veel meer kennis krijg van voeding (vind ik echt geweldig!) 


En dan verandering van mijn lichaam, ik voel me echt al onwijs veel sterker! Heel stom maar ik kon voor dit traject nog geen 2x mijn eigen lichaamsgewicht pompen en nu kan ik die 3x10.. Ik voel mezelf sterker worden en dit is een heerlijk gevoel! Enkel de weegschaal word ik soms gek van maar goed dat volgt zeker weten ik denk dat ik misschien gewoon iets meer tijd nodig heb om effectief die kilo’s te verliezen (meer hierover in de feedback die ik u vanavond toestuur)! 


Of ik het iemand zou aanbevelen? Zeker, ik praat er eigenlijk voortdurend over tegen mensen en mochten zij interesse hebben dan verwijs ik hun zeker door naar u. Je bent echt een heel groot voorbeeld, altijd positive vibes, een glimlach, geweldige energie! Je deelt ook wanneer jij het eens moeilijk hebt in de gym en hoe je daardoor komt! Een echte topper! 


Ik hoop hierbij uitgebreid genoeg je vragen beantwoord te hebben!

Tot vanavond bij de feedback! 


Groetjes Kelley 

Wie coach ik en wie niet?

-  Je hebt 100% toewijding

- Je bent tussen de 18-60 jaar en hebt als doel afvallen of spiermassa opbouwen

- Je denkt in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden

- Je wil in de DOE modus gaan

- Je traint in de sportschool

- Je minimaal drie keer kan trainen in de week

- Je wil wel je doel behalen maar je komt niet in actie

- Je bentjonger dan 18 of ouder dan 60 jaar

- Je thuis traint of een andere sport beoefend dan krachttraining (let op voedingscoaching kan een goede optie zijn, dit is hetzelfde concept maar dan zonder trainingsschema's)

- Je vegatariër of vegan bent


Veel gestelde vragen

“Kan iedereen deelnemen aan het Sunshine traject?”

Ja, als je aan de eisen voldoet van: "Aan wie geef ik coaching? En wie niet?". Let op, ik geef alleen coaching aan vrouwen. 


“Is het te combineren met dag- en nachtdiensten?”

Ja, de schema’s worden aangepast op jouw leefstijl. Dag- en nachtdiensten hoeven geen nadelig effect te hebben op resultaat, uiteraard wordt hier rekening mee gehouden bij het opstellen van de schema’s.


“Ik kan op mijn werk geen tupperware bakjes meenemen, is dit op te lossen?”

Elk voedingsschema dat je toegestuurd krijgt, is in eerste instantie een concept en al aangepast naar wat Paula denkt wat haalbaar moet zijn op basis van je gegevens. Is de eerste versie van het schema niet haalbaar, dan wordt deze met een revisie aangepast naar wat wel mogelijk is. Hou je je niet aan het schema, dan wordt er geen resultaat behaald. Daarom wordt er altijd voor gezorgd dat het schema haalbaar is. Uit bakjes eten is geen must, in tegendeel! 90% van mijn coachingsklanten eet niet uit bakjes!


“Ik lust een aantal producten niet, wordt hier rekening mee gehouden?”

Tijdens de intake kun je aangeven wat je niet lust. Hier wordt zeker rekening mee gehouden. Staat er toch nog iets in het schema wat je vergeten door te geven bent en niet lust? Geef het alsnog aan en het wordt aangepast.


“Moet ik supplementen gebruiken?”

Dit hangt van je doel af, in het ene traject hebben supplementen geen toegevoegde waarde en zal ik het ook niet adviseren, in andere trajecten is het een must om een doel op een gezonde manier te behalen. Dit is van veel factoren afhankelijk, het blijft altijd je eigen keuze of je het advies opvolgt. Echter is het van groot belang om te weten of je je wel of niet aan het advies houdt, dit heeft invloed op het resultaat maar ook je gezondheid wat het aller belangrijkste is. De ervaring leert dat niet iedereen de financiële middelen heeft voor het aanschaffen van alle supplementen.


“Ik ken niet alle oefeningen bij naam, hoe los ik dat op?”

Van eigenlijk elke oefening in het schema staat een hyperlink naar een filmpje waarin je zien welke oefening het is en hoe je deze moet uitvoeren. Deze filmpjes zijn ook op het YouTube kanaal van Paula te vinden. 


“Hoe vaak moet ik per week trainen?”

Je kunt voor en tijdens het traject aangeven wat voor jou per week haalbaar is. Het minimum aantal trainingen dat geadviseerd wordt, is 3 x per week, minimaal 30 minuten.


“Is de coaching maandelijks opzegbaar?”

Tijdens je abonnement van 3, 6 of 12 maanden is de coaching niet opzegbaar, na afloop van het contractpakket is het contract maandelijks opzegbaar.


Niet goed? Geld terug!

Ik zet alles op alles om een fantastische start en journey ervan te maken. Ook al is hier nog nooit een beroep op gedaan, maar mocht je binnen 14 dagen niet tevreden zijn met de service dan krijg je je geld terug!!

Wij gebruiken Cookies